Recensies:

Lieve Els 
Wat een energie heb je mij weer gegegeven. 🥰
Heerlijk gewoon.
Ik voel inderdaad dat ik in de voorbije maanden grote vooruitgang heb gemaakt.
Vooral het graag zien van mezelf was daar een heel belangrijke in.💪
Tijd maken voor mezelf.
Ik sta er terug na een donkere periode.
En dan nu deze mooie tekening die duidelijk maakt dat ik mijn vleugels spreid en durf te leven en durf te genieten. Dat ik mezelf terug graag zie. Dat ik me openstel om anderen graag te zien.
In het nieuwe begin ben ik nog zoekende en lerende, maar daar heb je mij ook weer heel wat handvaten gegeven om mee aan de slag te gaan. En zoals je zegt elke persoon die op je pad komt heeft een boodschap voor je. Het is aan mezelf om te zien wat ik er verder mee doe.
Dit gaat zeker niet ons laatste contact zijn, deze prijs was voor mij echt een geschenk uit de hemel.
Dankjewel🙏💖

 

Veronica: Kracht, Fun, Vrolijk, Accuraat, Fijn gewoon schitterend.

Gerarda: Ze is lief, betrouwbaar, geeft mooie boodschappen door via bijenwastekeningen en kaartjes. Alles wat ze zei kon ik ook zeker plaatsen. Af en toe met de mond open geluisterd en dacht huh... dit kan jij niet weten. Maar zoek je een goed medium die weet waar ze het over heeft zou ik zeker Els aanraden. Ze is top en af en toe heerlijk in voor een geintje.

 

Kirsten Witte: Mooi en Optimistisch mens met enorme doorzettingsvermogen.

 

Ingrid: Je hebt mij geholpen met het overlijden van mijn moeder. Hierdoor ben ik sterker geworden en kan ik weer positief in het leven staan. Dank je wel dat jij 27jaar geleden in mijn leven kwam.

 

Laurence Sprenger: Ik leerde Els via een gezellige online reading kennen met haar bijenwastekeningen, en mocht de tekening ophalen of ze stuurde hem op. Toen ik bij haar thuis kwam was er gelijk die aanstekelijke vrolijkheid, een warm welkom, en gezelligheid. Zonder dat ik directe vragen had kreeg ze bij een luchtig praatje toch al weer een paar dingen door die ze niet kon weten, maar had ze wel gelijk een paar punten weer goed bevestigd.

 

Jolanda Caenen: Els is een heel mooi mens. Gevoelig en meelevend maar ook heel positief ingesteld. Ze wist tijdens een workshop waarin we de bijenwastekeningen zelf mochten maken de vinger op de zere plek te leggen met haar inzichten. Het was een gezellige middag en zeker heel zinvol. Ze gaf me handvaten waarmee ik aan de slag kan. Als je een sfeervolle middag wilt, moet je zeker bij Els zijn.

 

Riana van Wissen: Els is degene die mij wist te vertellen dat ik was aangenomen op de plek waar ik had gesolliciteerd. Dankbaar was en ben ik daarvoor, ze is een heel positief ingesteld mens.

 

Rika Janssen: Els heb ik via een beurs ontmoet, heb een bijenwastekening laten maken bij haar en ook een workshop bij haar gedaan. Heel mooi mens, meelevend, gevoelig, erg grappig super. Ze wist ons te raken en alles klopt altijd, sprakeloos. Als je naar een beurs gaat of wil je een workshop bij jezelf op lokatie. Els geeft je handvaten mee waar je mee aan de slag kan, als je een sfeer volle middag wilt moet je zeker bij Els zijn.

 

Ingeborg: Ik heb een prachtige bijenwas kaart mogen ontvangen van Els, ze gaf veel nuttige en duidelijke informatie. 1 ding kon ik mij niet vinden, ik zou iets met een duif hebben, ik heb veel vogels om mij heen maar geen duiven. Ik heb erover nagedacht en later weer losgelaten. Een paar weken later kom ik via via iemand tegen, die mijn ogen heeft geopend bij iets waar ik al een maand mee rond liep....en wat blijkt.. zij kreeg boodschappen van duiven.. GEWELDIG!!! Zo kwam de boodschap toch nog op zijn plek!! Vorige week heeft Els nog een kaartje voor mij gelegd, er stond iets moois te gebeuren, afgelopen weekend, ik was er nog van onder de indruk en kon het niet loslaten...wat ik zeker wel probeerde... Toen het zondagavond was zei ik tegen mijn moeder :"nou" er is niets gebeurt. En die nacht rond half1, kreeg ik een super waardevol inzicht!! Wow!! Els is een super goed medium, en heel gezellig! Ik raad haar zeker aan.

 

Vinn: Sowieso een mooie ervaring met een bijzonder mooi mens, met een hart van goud. Bij binnenkomst voelde ik mij direct heel ontspannen en welkom maar zeker ook op mijn gemak. Ik heb een bijenwas kaart laten lezen en een aantal diverse kaartlezingen laten doen. Bij binnen komst werd ik verzocht na de koffie al vast een kaart te trekken. Dit was de eerste die alles verklaarde en heel bijzonder was. Wat in de kaarten en bijenwas kaart werd gelezen, klopte als een bus. Heel bijzonder omdat ik Els nog nooit eerder had gezien, of had gesproken. Zij kon dus niets weten van de nare, vervelende maar ook mooie gebeurtenissen en levenslessen die ik heb ervaren. Daarbij werd er bij Els zelf ook iets getriggerd waardoor zij ook een aantal blinde kaarten voor mij pakte. Als zij deze vervolgens omdraait ben ik wederom heel verbaasd en kloppen ook deze als een bus op mij als persoon. Kort om was mijn bezoek aan Els van House of Butterfly leuk, ontspannen. Iets wat heel plezierig werkt en waardoor ik heel dicht bij mijn gevoel kon komen. Een super bijzondere ervaring.